PS Plus игрите за месец Декември

И е време за последната подредба на PS Plus игри за годината. Честно казано, надявах се да изпратим 2018 с фойерверки, но за съжаление месец Декември няма да е толкова силен. В сърцевината на списъка е играта Soma за PS4, много приятно хорор заглавие, което аз самия отдавна искам да изиграя и не съм го направил единствено и само от липса на време. В допълнение за PS4 имаме аркадната рейсинг игричка Onrush,  а за PS3 и PSVita както традицията повелява – игрите са много слаби … много. Разбира се всеки с вкуса си, и меря споменатото само с моите лични интереси :

 

PlayStation 4 :

 

Soma :

 

Едно доста приятно хорор заглавие, с неповторима атмосфера, изключително интересна история и увлекателен геймплей. Излиза през 2015-та година и за кратко се превръща в любима занимание на youtuber-и и стримътри. Ще се потопим в един пост апокалиптичен свят и не го казвам в преносен смисъл, ще се озовем на хиляди метри под Атлантическия океан, на място пълно със загадки и вероятно последното непокътнато място, останало от човечеството.

 

Onrush

 

 Iconoclasts (Cross Buy с PS Vita) :

 

 

PlayStation 3 :

 

Steredenn :

 

 

Steinsgate

 

 

PlayStation Vita :

 

Iconoclasts (Cross Buy с PS4) :

 

 

Papers, Please :

 

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com