PS Plus игрите през Март месец – Final Fantasy VII, Remnant from the Ashes и още

Някой някъде е натиснал грешния бутон и за едно изключително кратко време, страничката на PlayStation Холандия публикува списъка с очакваните PS Plus игри за месец Март.

Макар, информацията да идва от няколко източника, все пак, може да оставим една скоба, че в нея може да има грешки. Очакваме 4 заглавия – 3 за PlayStatioin 4, обратно съвместими с PS5 и едно за PlayStation 5. Много приятна подредба и Март месец със сигурност няма, да е скучен :

 

Final Fantasy VII : Remake (за PlayStation 4, обратно съвместима с PlayStation 5) :

 

 

Едно завръщане към безсмъртната класика след повече от 20 години – с нова графика, едниж и синематици. Ексклузивно заглавие за PlayStation 4 и е приятна изненада, че ще го получим безплатно. Очакваме и PS5 версия и малко тъжно – но играта получена с PS Plus абонамента, няма да може, да се ъпгрейдва (или поне няма да е безплатно).

 

Remnant: From The Ashes (за PlayStation 4, обратно съвместима с PlayStation 5) :

 

 

RPG шутър в трето лице с мултиплеър / Co-Op кампания. Едно жестоко заглавие, на което лично съм отделил не малко часове. Невероятно изживяване, което може, да споделим с приятели. Едно преплитане на фентъзи със Sci-Fi – интересни и държащи вниманието куестове, разнообразни противници и … много трудни босове. Препоръчвам я на всеки фен на жанра, който по някаква причина, я е пропуснал.

 

Farpoint VR (за PlayStation 4, обратно съвместима с PlayStation 5) :

 

 

Приятно изглеждаща игричка за VR и подразбиращо се – трябва да имате шлем за виртуална среда.

 

Maquette (за PlayStation 5) :

 

 

Нещо различно, но доста приятно и интересно – пъзел приключение в първо лице. Приятна и симпатична графика, заобикаляща среда, която радва окото и от горе на това – интересни и забъркани пъзели, преплетени с и увлекателна история.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com