От Sony погрешка споделиха по рано PS Plus игрите за Август

Това почва да става традиция и ми е трудно да преброя, колко пъти вече се случи. За един пореден месец от Sony сами развалиха пазената си тайна – някой по-разсеян служител е публикувал предстоящият списък с PS Plus игри за месец Август в секцията в PS Store „This month on PlayStation Plus“. Минути след грешката, страничката е преправена, но както знаем – появили се веднъж в итнерент, не може, да бъде премахнато.

Очакват ни 3 игрички :

 

Hunter’s Arena: Legends за PlayStation 5 :

 

 

Доста приятно изглеждащо MMORPG, с елементи на Battle Royale. Излиза точно преди една година и може да се похвали с добра база от фенове и пълни сървъри. 

 

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville за PlayStation 4, съвместима с PlayStation 5 :

 

 

Още една онлайн базирана игричка. Доста приятен и забавен шутър с мотиви от популярната мобилна игра Plants vs. Zombies – приятна графика, разнообразие от персонажи, оръжия и локации. Подходяща за малки и големи.

 

Tennis World Tour 2 за PlayStation 4, съвместима с PlayStation 5 :

 

 

Заглавието говори само за себе си – тенис симулатор, включва огромно разнообразие от персонажи – 38 на брой популярни играчи, с които можем да прогресираме в интересен и държащ вниманието кариерен мод.

Игрите ще са налични на 3-ти Август (първият вторник на месеца). До тогава, ако не сте го направили, може да изтеглите игрите за Юли, повече тук :  Plague Tale: Innocence и Black Ops 4 – PS Plus игрите за месец Юли (consoles.bg)

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com