PS Now услугата може да дойде за PC още тази година

Ето нещо ново, което не ми е хрумнало, че ще се случи. Ако има незапознати, PS Now е клауд услуга, с която може да играете голямо разнообразие от PS3 хитови игри на редица мобилни устройства, като телефони, таблети, на някой смарт телевизори и на PS4 конзола, като реално ползвате отдалечен компютър, който само стримва образа и приема командите от джойстика. Това е и основната причина PS4 да няма обратна съвместимост, за голямо съжаление нещо толкова готино е обичано и мразено едновременно.

Информацията идва от германското издание gamekult.com, конкретната статия може да видите тук. В общи линии се очаква съвместимостта с PC да бъде обявена на 23-ти Август и да стартира първо за Белгия, Холандия и Великобритания, в по късен етап и за САЩ и Канада.

Ще поддържа Windows 7 или по нов, както при всяка друга платформа до сега, ще изисква Dualshock 3 или Dualshock 4 контролер и ще изисква минимум 5Mb интернет връзка.

До сега вече почти 9 години ексклузивните игри за PS3 привличат интереса и пускането им на PC е желана опция . Излизането на PS Now за Windows е вариант за който много хора до сега смо са си мечтали. Разбира се услугата е платена, цената от Декември месец миналата година (след леко намаление) е 100 USD за една календарна година, 45 USD за 3 месеца и 20 USD за един месец.  В списъка фигурират над 400 заглавия, включващи жестоки игри като Uncharted поредицата, God Of War, The Last of US и много други еклузивни и неексклузивни игри , пълен може да видите тук.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com