Опровержение от Sony – ще има VR игри задължително изискващи Move

Нали знаете как става обикновено – казвате нещо, което не е вярно и после трябва да се опровергавате. Е вие може и да не знаете, но от Sony знаят и именно това направиха. Едва преди два дни представител на Sony ни увери, че всяка една PlayStation VR игра ще бъде напълно съвместима с DualShock 4 джойстик, може да прочетете статията тук, и днес … се оказва че … всъщност не е така.

Тази информация отново идва от официално обръщение от представител на Sony, публикувано в онлайн изданието theverge, цитат :

 

Близо всички PlayStation VR заглавия ще поддържат DualShock 4 джойстик, и някой игри ще доставят засилено преживяване,което допълнително ще потопи геймърите с помощта на периферия, като Move или скоро обявения Aim контролер. Ще има ограничен брой от заглавия, които ще изискват Move контролери.

 

Да се надяваме, че задължителните Move/Aim заглавия ще са толкова малко, колкото казват и болшинството игри ще може да си ги играем с наличния ни джойстик.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com