Project Morpheus официално е преименуван на PlayStation VR

Днес по време на пресконференцията на SCEJA (Sony Computer Entertainment Japan Asia) в Токио, беше обявена смяната на името, на устройството за виртуална среда за PS4, от Project Morpheus на PlayStation VR (VR от virtual reality). Project Morpheus беше работно име на проекта и неговата смяна бе очаквана, още повече, че излизането на устройството е запланувано в началото на следващата година.

Цитат от Masayasu Ito, изпълнителен вице президент на бизнес продуктовата дивизия на PlayStation :

[su_quote cite=“ Masayasu Ito“]Името ‘PlayStation VR’, не само директно изразява цялостно ново преживяване от PayStation, което позволява на играчите да чувстват, като че са физически в виртуалния свят на играта, но също отразява нашите надежди, с които искаме нашите потребители да почувстват познато усещане, като се наслаждават на това страхотно преживяване.[/su_quote]

Излизането на устройството наближава и тепърва може да очакваме повече информация и вероятно интересни геймплей кадри.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com