Project Awakening: Arise – страхотно изглеждащо RPG за PlayStation 4

Заглавието се прокрадна още миналата година по време на PlayStation LineUp Tour под името Project Awakening. Информацията е доста оскъдна и знаем само няколко неща – разработва се от Японското студио Cygames, очаква се да бъде ексклузив за PlayStation 4 и най-важното – изглежда жестоко. Напомня на Monster Hunter с изключително красива графика и от видяното – динамичен геймплей. Макар и доста кратко, трейлърчето прикова вниманието на публиката и въпреки всички неизвестни, си създаде цяла армия от RPG фенове, които я чакат с нетърпение.

 

Днес отново се подсещам за нея, след като респективния разработчик патентова и промени името за Европа на Project Awakening: Arise. Първото и единствено трейлърче :

 

 

Промяната на името предполага, че е направено с цел, за възможно продължение. След породения хайп, може да се предположи добър старт и ако очакванията се оправдаят и се пренесат в продажби, е съвсем нормално още от сега , да се вземе под внимание историята и как тя ще бъде пренесена в евентуално продължение. Силно се надявам скоро да чуем повече.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com