Предполагаеми концепт арт кадри от God OF War IV и скандинавката митология

God Of War за PS4, това е нещото, което очаквам с най-голямо нетърпение. По играта официално се работи и това беше обявено още през 2014-та година (повече тук). Освен споменатото друга официална информация няма, но понеже интернет е едно страхотно място, днес осъмнахме с доста неофициална такава. Появиха се концепт арт снимки на предполагаемото продължение  God OF War IV. До колкото разбирам, снимките са били в специална скрита секция в личния сайт на концепт художника Finnian Macmanus, който до скоро е работил за Santa Monica Studio. Сайта в момента не се отваря, вероятната причина е хакерското проникване : fmacmanus.com

Снимките са с нарушени авторски права и Sony всячески се опитва да ги изтрие от интернет пространството, аз няма да ги кача в блога, но нищо не ми пречи да ги линкна :

google photos от allgamesdelta

тема в neogaf

imgur

Това което може да се види на тях е Кратос с брада и мотиви от скандинавската митология. Различен подход, отвеждаща сериите в друга посока, доста далеч от гръцката митология, която до сега беше в основата на всяка една част от поредица. Предисторията на тази концепция не е известна, възможно е , да е била само първоначална и неосъществена идея. Ако имаме късмет ще получим официална информация на предстоящото E3 изложение, през месец Юни.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. [Spewn!] 05.04.2016 | Отговор

    Аз мислех, че следващата част ще е за египедската митология.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com