За лятната разпродажба в PlayStation Store

В момента тече лятна разпродажба в PlayStation Store, днес бяха добавени нови заглавия и имайки малко време, се спрях да поразгледам. Евента обхваща трите поддържани платформи – PlayStation 4, PlayStation 3 и PlayStation Vita. Изненадан съм много от подредбата на игри в секция PS Vita, включва хитови заглавия и то на символични цени – GTA, Mortal Kombat, God Of War, Ratchet and Clank, Little Big Planet, Uncharted, Borderlands 2, Injustice, Killzone и много други. Ще се спра по конкретно на най-актуалното и това е списък с PS4  игрите, които според моите скромни разбирания, са с най-атрактивна цена :

 

 

В разпродажба има още много, пълен списък може да намерите тук.

 

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 06.08.2017 | Отговор

    Иска ми се да има повечко ретро игри (и промоции за тях), примерно Contra Hard Corps.Иска ми се също да имаше промоции за картите с PS+, а не навсякъде да ги пускат толкова, колкото и в стора.бая е тъпо така.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com