PlayStation Plus игрите за месец Март – Modern Warfare Remastered и The Witness

Март месец бележи едно ново и бих казал – тъжно начало. Това е първия месец, в който PS3 и PS Vita няма да получават респективните си игри за PS Plus услугата. Нещо повече – самата услуга прекратява поддържането им. Разбира се, всичко заявени до сега игри ще съществуват и винаги ще са достъпни за сваляне. За сметка на това, може да очакваме по добри и в увеличен брой игри за PS4. Новата подредба включва само две игри, но бих казал страхотни такива :

 

Call of Duty: Modern Warfare Remastered :

 

Едно от най-обичаните заглавия от поредицата. Оригинала излиза през 2007-ма година, в абсолютния си пик на франчайза, а ремастър версията – в края на 2016-та, заедно с CoD : Infinite Warfare. И за тези, следили събитията, знаят, че публиката хареса много повече ремастъра, от колкото новото и много по скъпо заглавие. Играта е страхотна, има онази вече бих казал загубена атмосфера, която от Activision не могат да повторят от години.

 

The Witness

 

Едно страхотно инди заглавие, което препоръчвам с две ръце на любителите на пъзел и куест игричките. Излезе още в началото на 2016-та година и събра само високи положителни оценка, както на публиката, така и на критиците. Играта предлага изключително приятна и симпатична графика, много пъзели и загадки, всичко обвито в мистерия и история, която ще ни остави замислени.

 

Официален трейлър  :

 

 

Смяната на игрите ще се случи на 5-ти Март, първия Вторник на месеца, до тогава старите такива са налични и може да ги изтеглите, повече тук. Тези игри за PS3 и PSVita от февруари месец ще са с удължен период и ще бъдат налични до 8-ми Март.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com