PlayStation Live From E3 2017 – часове за лайв евента и пресконференцията на Sony

За PlayStation 4 се очакват твърде много заглавия, толкова много еклузиви, за които феновете чакат търпеливо някаква информация, клипче, трейлърче. Хайпа е огромен и като се замисля, не си спомням подобен период в миналото. Мога да изброя – The Last of US II, God Of War, Days Gone, Death Stranding, Detroit: Become Human и ще си позволя да добавя GT Sport, Uncharted: The Lost Legacy и Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, макар и да са по млака мистерия от първите.

 

От Sony както винаги са се подготвили добре, ако правилно смятам, тази година за 4-ти път PlayStation E3 Experience ще се прожектира в киносалоните. За съжаление ще се случи само зад океана – САЩ, Канада и Южна Америка, но се надявам някой слънчев ден, да стигне и до Европа. За всички останали е подготвен лайв стрим озаглавен „PlayStation Live From E3 2017“, който ще стартира час преди официалното събитие и ще трае 15 часа. За него са подготвени доста допълнителни материали – трейлъри, геймплей демо на нови игри (надявам се на горе изброените :)) и интервюта с разработчици.

 

Разписание на часовете, в които ще се излъчва, в наше, Българско, време:

 

  • Вторник 13-ти Юни, 03:00 часа – старт на лайв стрима с „pre-show“ и час по късно продължава с „PlayStation Media Showcas“
  • Вторник 13-ти Юни, 22:00 часа до Сряда 14-ти Юни 04:00 часа
  • Сряда 14-ти Юни, 22:00 часа до Четвъртък 15-ти Юни 04:00 часа
  • Четвъртък 15-ти Юни, 22:00 часа до Петък 16-ти Юни 2:00 часа

 

Официални линкове за гледане, в реално време :

live.playstation.com

youtube.com/playstation

twitch.tv/playstation

 

За съжаление, основната програма, отново се пада в изключително неподходящо време – 4:00 часа Вторник, работен ден … Два са вариантите – или ще поспим колкото можем и ще си навием часовника в 4 сутринта, или изобщо няма да лягаме. И във двата случая, на следващия ден, статистиката ще отчете, рекордни продажби на кафе.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com