PlayStation Experience – събитие посветено изцяло на PlayStation (4)

Sony от известно време подготвят първото издание на PlayStation Experience, събитие което ще се проведе на 6-ти и 7-ми Декември в Лас Вегас. От името става ясно, че събитието е свързано само и единствено с конзолата на Sony и най-вече PS4. На събитието се очаква много информация, демонстрации на игри, първи кадри на предстоящи заглавия, ще има съзтезания, материални и дигитални награди, колекционерски предмети, интервю с девелопъри, от който може да се вземе автограв и много други. Едно, от най-очакваните елементи на събитието, e показването на първите кадри на Uncharted 4, не е официално обявено, но се носи такъв слух, а и самия трейлър, промотиращ събитието, го подсказва.

 

 

Входа не е свободен и може да се влезе само с предварително закупуване на билет. Продажбата започва от утре 24.10.2014 година и се очаква за няколко дни билетите да свършат.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com