PlayStation App за Андроид с опция за разглеждане на PlayStation Store

От Sony изглежда в последните няколко дни са обновили приложението PlayStation App за Андроид платформа. Списък на промените :

  • PS Store вече може да бъде oтварян
  • Карти за PSN и кодове за промоции могат да бъдат вписвани с приложението
  • По време на видео стрим, може да показва получените коментари

Приложението се превръща в страхотно допълнение и изглежда много полезно. PS Store вече е изцяло достъпен през него, освен възможността да се закупуват игри, има и опция за дистанционно качване директно на конзолата. Втора полезна функция е, възможността кодове за PS Plus или други промоции да бъдат вписвани през приложението, което в много случаи би било по лесно и удобно, от колкото с джойстик.

Третото допълнение е използването на приложението за следене на коментари, по врене на лайв стрийм.

Като прибавим към това, стари функции, като опция за четене и писане на съобщения, следене на приятели и дори ползването на втори екран (в някой игри) приложението е изключително функционално.

Приложението, разбира се, е абсолютно безплатно, освен за Андроид има версия и за iOS, но функционалността му не е толкова пълна, поне за момента.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com