PlayStation 4 остава без интеграция с Facebook

Без предупреждение от Sony спряха интеграцията на facebook в PlayStation 4. До вчера това беше възможно и можеше да линкваме PSN профилите си с тези във Facebook – да търсим приятели, да използваме общ аватар или да шерваме снимки, клипове, дори трофеи в социалната мрежа. От 07.10.2019-та година (вчера) въпросното се преустановява и с днешния ъпдейт на версия 7.0 (повече тук) вече го няма.

Причината не е известна, от Sony са доста кратки и информацията се състои само от едно извинение към потребителите, без срокове и без някакъв намек за връщането на услугата.

 

След запитване от сайта kotaku.com, от пресцентъра на Facebook дават малко повече яснота, цитат :

 

Ние работим със Sony за финализиране на ъпдейтнат договор, създаден да подобри интеграцията на PlayStation 4 с Facebook. Докато тези дискусии са в прогрес, функциите на Facebook  няма да са достъпни за PlayStation 4. Ние се надяваме да ги врънем обратно веднага, след като нашите екипи стигнат до съгласие.

 

Макар горното да ни оставя с впечатлението, че всичко е временно, създадената ситуация говори за нещо друго и е много вероятно услугата да не бъде върната.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com