PlayStation 4 с вероятен дефект в HDMI порта

Официално PS4 още не е излязъл, макар да ни дели само един единствен ден, но има доста хора, които вече са си получили своите бройки – победители в различни игри, репортери, блогери и други. Изглежда някой от тези потребители, рано получили своите конзоли, имат проблем с HDMI порта. Някой са получили конзолите си не работещи, други са дали дефект малко след пукането си.

Историята започва с първата конзола изпратена на доста популярния сайт за игри и ревюта – IGN, още първата конзола , която са получили е спряла да предава образ минути след като е била пусната. Втория случай е на блогър наречен Kotaku. Следва проблем с две конзоли спечелени от промоция на  Taco Bell, печелившите щастливци описват подобен проблем с картината.

Може би най-притеснителния случай е на потребителя arogon1416, чиято история и видео може да видите тук www.twitch.tv, човека получава своя PS4 абсолютно дефектен, доколкото е ясно, когато се пусне PS4 трябва лампичката да свети в бяло, неговата свети в синьо и не предава видео сигнал.  Най-лошото в случая, е че му е отказана всякаква помощ и всякаква възможност да бъде оправен проблема или заменена конзолата. Човека е звънял на всеки телефон, съпорт и оторизиран сони сервиз, където му е отказан каквато и да е помощ, преди Петък 15.11, когато PS4 официално излиза.

Всичко това е доста притеснително, защото броя на PS4 получени преди официалната дата е много малък, а проблемните конзоли – много.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. rumenn 14.11.2013 | Отговор

    Е то затова е глупаво да си купуваш нещо пре-ордер..от моите наблюдения почти винаги с всяко ново нещо има куп бъгове които в последтвие се отстраняват 🙂

  2. Xakepa 14.11.2013 | Отговор

    Явно са бързали да пуснат машинката на пазара, защото конкурентната Xbox One вече е излязла и бързат, но както изглежда тук важи приказката „бързата работа – срам за майстора“

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com