PlayStation Showcase 2021 – онлайн ивент и шолкейс (9-ти Септември, в 23:00 часа)

Нещо приятно на хоризонта, за което мога да кажа, че си е таман време. Вече сме септември месец и индустрията се подготвя за последното тримесечие на годината, когато интересът към гейминга нараства значително и правопропорционално се отразява на продажбите. Точно за тогава се пазят най-големите заглавия. И след това казано, е съвсем естествено от Sony да ни хайпнат и подготвят за споменатото. Следващият Четвъртък, 9-ти Септември, в 23:00 часа наше време, ще се проведе онлайн събитие носещо името „PlayStation Showcase 2021“. Имаме обещанието за нови трейлърчета и геймплей видеа на вече познати ексклузивни (и не само) заглавия, но едно нещо няма да видим – PlayStation VR (2) пропуска за пореден път и концепцията и промените в технологията ще останат непоказани. 

Хайпът е силен и силно се надявам, най-сетне да видим кадри от предстоящият God of War Ragnarok и разбира се, защо не и някое друго заглавие, част от познат и обичан франчайз или нови IP.

Събитието може да гледаме онлайн на следните платформи :

YouTube

Twitch

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com