Nyko’s Data Bank – устройство за ползване на 3.5 хард диск за PS4

Ето един страхотен и удобен, фабричен, начин за ползване на 3.5 инча хард диск на PS4. 3.5 инчовия хард диск е по евтин от 2.5 инчов хард диск и достига размери, които иначе са недостъпни, като 6 или дори 8TB.

Аз лично опитах в миналото да ползвам 3.5 инча хард диск, но с голяма импровизация, която се оказа много неудобна (тук).

Nyko’s Data Bank е устройство, направено специално за PS4.Слага се на мястото на фабричния капан за харддиска и пасва идеално и освен другото се връзва естетически :

Устройството се прикрепя от лявата страна на PS4, като предварително трябва да се махнат оригиналния хард диск и капака за него. Разбира се, като всяка кутия за 3.5 инча хард и тази трябва да се захранва отделно. Метода тук е доста удобен, захранването се закача към самата букса на PS4 конзолата и в нея влиза кабела, може да се види на последната 3-та снимка. Самия хард диск се намира под капаче и лесно и удобно може да се сваля и подменя.

Страхотна идея и изключително удобен метод, даже е учудващо, как никой до сега не се е сетил.

Източник : ign.com

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
  1. краси 18.06.2015 | Отговор

    Колко е най-големия обем който ще разчете конзолата,примерно ако го заменя с 2 тб ,2,5 сата

  2. Георги, всеки един ли 2.5″ може да бъде заменен с оригиналния на конзолата?

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com