Humble Bundle и THQ Nordic – платете колкото искате за 11 PS4 игри

Humble Bundle надали има нужда от представяне, но за всеки, който е пропуснал за най-голямата (геймърска) дарителска кампания на планетата – платформата всеки месец представя списък с игри, които могат да бъдат закупени на цена … забележете – избрана от самия потребител. Но най-важното – без значение каква сума посочим – ниска от 1 долар, до такава от стотици долари, по голямата част ще отиде за дарения.

Аз не веднъж съм закупувла месечните игри, но те винаги са такива за персонален компютър, в някой редки случай – за мобилни устройство. Но днес, за едно голямо разнообразие, Humble Bundle, със съдействието на THQ Nordic, поднася на широката публика 11 PlayStation 4 заглавия ! Това се случва за втори път в 8 годишната история на платформата, но за първи такъв игрите са достъпни и за европейския регион.

Може сами да изберем какво да платим, но не и без уловка – игрите са 11, разделени на порции и за да получим всичко трябва да изберем цена не по ниска, от фиксирана такава :

 

При сума от над 1$ :

 
 

 

При сума над $12.27 (приблизително €10.74) :

 

 

При сума над $15 (приблизително €13.14) :

 

 

 
 
Една кратка инструкция при закупуване :

  • Създайте си профил, така ключовете и покупките ще са винаги достъпни
  • Може да използвате дебитна карта или paypal
  • При плащане внимавайте, да не оставите отметка за месечен абонамент (освен ако разбира се, искате да се абонирате)
  • Покупките може да намерите в профила си в секция Purchased

 

Ще получите два ключа, един за Giana Sisters: Twisted Dreams – Director’s Cut и втори за всички останали игри. Може да ги въведете от :

  • самата конзола – логнете се в акаунта си, влезте в PS Store и от дясната лента изберете Redeem Codes
  • от персонален компютър – отворете сайта store.playstation.com, логнете се във вашия PSN акаунт, натиснете на името си и изберете Redeem Codes

 


 
Списъка е наличен за кратък период от време и до края остават 10 дни и 10 часа (считано от днес 3-ти Ноември 2018-та година). Включени са страхотни игри, покупката със сигурност си заслужава и аз се радвам, че тази инициатива най-сетне стигна и до нас, конзолните геймъри и в допълнение – тези, които се намират в Европа. Силно се надявам и си пожелавам, това да се случва все по често.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com