14 минути от PlayStation 5 ексклузива Horizon Forbidden West

Кадрите ни бяха показани в полунощ в четвъртък срещу петък, но бавният аз едва днес намирам време, да им обърна внимание. Видяното не разочарова и Horizon Forbidden West изглежда зашеметяващо, графичното превъзходство спрямо предшественика си личи. Дори ще отида по-далеч – напомня повече на тежък CGI филм, от колкото на игра. Освен споменатото може да видим сегменти от историята, някой персонажи и разбира се най-важното – нови механични чудовища.

14 минути геймплей кадри заснети от PlayStation 5 конзола :

 

 

Някой от новите зверовете, за които знаем – летящото метално чудовище „Sunwings“; Clawstriders и Tremortusks , които ще срещаме на суша и Snapmaws и Burrowers, които плуват в моретата.  Разбира се споменатото е придружено с нови трудности, които ще борим с познати и нови умения. Бойната система е претърпяла ъпгрейд и към нея ще добавим набор от нови оръжия, с които да изграждаме нови стратегии.

Много тъжно, но противно на очакванията, официална дата не беше обявена. Оставаме си със старата информация и играта се очаква до края на годината.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 31.05.2021 | Отговор

    Конзоли няма, те игри правят! Шегата настрана, играта е наслада за очите. Дано историята е добра както първата част.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com