От Sony са подготвили, както самите те го определят, най-големите намаления на ексклузивни заглавия правено до сега. Намаленията са до 55% и включват заглавия, като Uncharted, The Last of US, God of War, Until Dawn, Bloodborne и много други. Евента е започнал на 22-ри Март (за Европа) и ще приключи на 5-ти Април. Освен дългия списък с ексклузиви има и още много други дигитални игри, които са намалени, както и PES 2017-та, която се продава за скромната сума от … 20 лева. Пълен списък на ексклузивите с намаление :

 

 

Друга част от е разделена на две „Totally Digital“ и „Totally Digital pre-orders“. И двете включват само дигитално разпространявани игри, за първото условията са прости – „купи една, получи две“. Списък на всички заглавия, може да намерите тук : store.playstation.com. За второто се подразбира, предлага намаления на предварително закупуване на игри, които тепърва ще излизат.

 

И за финал, ако горното не стига, от Sony са подготвили „Deal of the Week„, оферта на седмицата, която включва PES 2017 за 20 лева.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Toni 24.03.2017 | Отговор

    God Of War в USA стора е $6, дори без + :“)

  2. Аз вече се възползвах и си взех God Of War III и не съжалявам.
    Много ми се цъкаше на 60 FPS тази велика класика!!
    Освен това ако имате и PS+ абонамент цените падат още!!!
    Примерно за God of War вместо 29 дадох 19 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com