Е3 2021 : Godfall с версия за PS4, информация за DLC и ново трейлърче

Снощи, в един късен час, се проведе респективната E3 пресконференция на Gearbox. Макар кратко, само 30 минути, и новините да се броят на пръстите на едната ми ръка, шоуто беше интересно и пъстро. 

Не малко време беше отделено на Godfall. Голямата изненада е , че заглавието ще получи респективна PlayStation 4 версия. Порт за старото поколение конзоли е нещо бленувано от широката публика, още от обявяването на играта през 2019-та година. По това време PlayStation 5 дори не беше показан и звучеше много разочароващо Godfall да прескочи PlayStation 4. Мога да предположа, че споменатата версия е пазена в тайна с ясното създание, че може, да бъде отказана. Вероятно е изчакано да достигне завършен и полиран вид, над който да се направи преценка, дали отговаря на създалите се високи стандарти.

Предвиден е и безплатен ъпгрейд – закупувайки играта за Playtation 4, било то физически или дигитално, ще имаме възможността да я ъпдейтнем в PlayStation 5 версия напълно безплатно.

В допълнение получихме информацията за платено стори DLC и безплатен ъпдейт – Fire & Darkness и Lightbringer . Второто ще добави нови сегменти и предмети в играта.

И за финал си имаме ново страхотно трейлърче :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com