Fifa 17 ще е безплатна за няколко дни на PS4 и Xbox ONE

Понеже големите намаления понякога не стигат, в разгара на черния петък, черната седмица или кибер уикенда (както и големите компании да ги кръщават), от EA са се постарали да ни мотивират да си купим Fifa 17. Играта ще е безплатна за няколко дни, като промоцията e започнала още вчера и ще завърши на 27-ми Ноември, в Неделя. Разбира се целия прогрес ще бъде услужливо запазен и може да бъде продължен, в случай че закупим играта.

Има ограничения – за тези възползвали се от извършилата се в миналото подобна промоция, няма да могат да го направят сега. Играта ще може да се ползва в пълния си блясък, с всички налични модове – Ultimate Team, кариера и разбира се The Journey, като последното ще е ограничено. Общото геймплей време няма да може да надхвърля 10 часа.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com