Fahrenheit – първата игра на Quantic Dream идва за PS4

Ако сте играли Heavy Rain, или Beyond: Two Souls , вероятно добре знаете кои са Quantic Dream и какво може да се очаквате от тях. Следващото им заглавие Detroit: Become Human все още си няма официална дата и няма да може да го играем скоро, но мога да ви зарадвам с факта, че студиото има още една игра, тази с която всичко започва – Fahrenheit.

 

Заглавието ще получи своя PS4 версия под формата на PS2 Classic, ще бъде ъпскейлнато на 1080p с 60 кадъра в секунда и ще поддържа трофеи.

 

Трейлър :

 

Разбира се, играта е стара, излиза през далечната 2005-та година, графиката съответства по всичко на възможностите на това време, но както беше казал някой, графиката не е най-важното.

ПП : Вместо тези игри да бъдат преиздавани, аз бих се зарадвал много повече на една достъпна обратна съвместимост. Така, разбира се има, но от Sony я ползват единствено и само да препродават класическите си игри в PS Store. Може би Sony трябва да си сменят лозунга от  For The player на For The Money?

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com