EA Access идва за PlayStation 4 през Юли месец

След години на чакане, EA Access най-сетне идва за PlayStation 4 – още тази година през месец Юли. Абонаментната услуга предлага голям набор от игри, франчайзи притежавани от Electronic Arts – последните части на поредици, като Mass Effect, Dragon Age, Dead Space, Titanfall, Battlefield, някой от спортните им заглавия, триал и ранен достъп до излизащи такива, отстъпки и други привилегии. Официално трейлърче :

 

 

Съществува от 2014-та година, първоначалната идея е, да излезе за двете конкуриращи се платформи – Xbox ONE и PS4, но след кратки преговори от Sony отхвърлят идеята и се появява единствено за Xbox. Вече сме 2019-та година, самата услуга е набрала огромна инерция, интереса е голям и бих добавил, че има влияние върху самата индустрия. След това казано, надали е изненадващо, че от Sony са пречупили и въпросното идва за PS4.

Абонамента струва 5 долара за месец или 30 за година, една бих казал символична сума, за която получаваме достъп до огромен каталог включващ 50 заглавия.

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
 1. Е да супер ще е,ама до CRYSIS няма да се докоснем май.

 2. Xakepa 08.05.2019 | Отговор

  Калва ще е разликата да имам някоя игра от безплатните за месеца и да имам от EA Access?

  • gataka 14.05.2019 | Отговор

   В EA Access знаеш кои игри се предлагат, в PSN – не. Ако има дори една игра, която искаш да изиграеш, си заслужава да се ползва. За 5 долара на месец имаш шанс да превъртиш толкова игри, за колкото време то ти стига.

   • Xakepa 14.05.2019 | Отговор

    А дали ще бъдат добавяни игри и, колко често?
    Знае ли се?

    • gataka 15.05.2019 | Отговор

     ДОбавят се да, не съм запознат колко често.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com