E3 2019 : Microsoft обяви Project Scarlet – слеващото поколение Xbox конзола

От Microsoft сложиха край на слуховете и ни поднесоха първата (официална) информация за следващото поколение Xbox с кодово име Project Scarlet. За съжаление въпросното беше постно, не ни показаха каквито и да е кадри, демо или дори един концепт, но пък научихме най-важното :

 

Хардуер и способности : нещата са епични, конзолата ще разполага с персонализирани процесор и видео с респективната архитектура на Zen 2 и Navi. Няма информация за скорости, но се разбира, че ще е 4 пъти по мощен от Xbox ONE X! Вместо 2.5 инча нормален хард диск, както моделите до сега, ще разполага с нов вид SSD, което, както от разработчиците определят, ще премахне нуждата от зареждащи екрани и всякакъв лолдин in-game. Всичко на куп ще е способно на епичните 8K резолюция с 120 кадъра в секунда !

 

Дата на излизане : Празничния период на 2020-та година, което не е изненада и предполага края на месец Октомври или началото на Ноември.

 

Кратко тизърче :

 

 

Историята се повтаря и макар току що обявен, е много вероятно да видим дизайна и конкретни спецификации чак след една година, на следващото E3. В допълнение, си заслужава да се спомене, че паралелно от Sony разработват и тяхната следваща конзола, но както е обичайно за техния стил – ще се пази в тайна до E3 2020-та.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 11.06.2019 | Отговор

    Типично за американците – вдигат много шум за нищо. А онези от другия край на света тихо и кротко правят нещо, което променя правилата на играта.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com