Diablo III с нов ъпдейт, нов клас Некромансър и … „ребут“ на Diablo (първа част)

Ето нещо неочаквано за феновете на Diablo. Информация идва от провелото се в последните два дни BlizzCon 2016 изложение. Diablo III ще получи нов клас (или стар, зависи от гледната точка) – Некромансър. Един от популярните класове от Diablo II. Ако това не стига да ви хайпне и да си припомните паролата към батълнет акаунта си, второто допълнение със сигурност ще го направи.

Подготвя се експанжън, озаглавен The Darkening of Tristram, мотивирано е от навършените точно 20 години съществуване на франчайза и представлява най-носталгичния пач, за който някога сте чували – Diablo , първата част от 1996-то година, ще бъде изцяло пресъздадена в енджина на Diablo 3. Ще включва видео филтри, с които да получи ретро пиксализиран вид и всичко останало, в непроменен вид, както е било в класиката от едно време – истроия, калсове, предмети и други.

Допълнението ще е бъде пуснато още другата седмица за тестовите сървъри. Ако правилно съм разбрал – ще бъде абсолютно безплатно и за ъпдейта ще е необходимо да имате The Ultimate Evil Edition за PS4 и Xbox ONE, или Reaper of Souls за PC.

Трейлър на новия клас Necromancer :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com