Геймплей от алфа версията на Diablo II Resurrected и сравнение с оригинала

От вчера, 9-ти Април, Diablo II Resurrected е в затворен технически алфа тест, за съжаление само за отбрана публика. Но хубавата част от историята е, че няма забрана за представяне на геймплей кадри и за отрицателно време интернет пространството се напълни с такива. Преди всичко, с огромно задоволство наблюдавам, че отзвука е силно позитивен, макар алфа стадий, играта изглежда, като завършен продукт и не намирам оплаквания за бъгове, несъответствия или сериозни проблеми. Казвам това сравнено с излизането на Warcraft III: Reforged, което беше в абсолютен контраст.

Графиката, ефектите и дори звука изглеждат фантастично, полирани до съвършенство. По всичко личи, че към ремастъра са се отнесли подобаващо и е всичко, което феновете биха желали.

 

Нагледно сравнение на новата графика с оригиналната такава, видео споделено от GameSpot :

 

 

Няколко скриншота, споделени от pcmrace.com :

Има предвидена опция, с която автоматично превключваме от новата графика към старата такава, става мигновено с едно битонче на клавиатурата. Звуковите ефекти не са записвани на ново, но са обработени, изчистени и доста по ясни.

Играта се очаква за : Microsoft Windows; Nintendo Switch; PlayStation 4; PlayStation 5; Xbox One; Xbox Series X и Series S/X, без точна дата, но до края на годината.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com