Detroit – ново IP от Quantic Dream само и единствено за PS4 – снимки и видео

Вчерашната пресконференция на Sony по време на Paris Games Week със сигурност имаше какво да покаже, информацията е доста, но за съжаление моето време е прекалено малко за да опиша всичко интересно. Едно от ключовите събития, беше обявяването на нов IP разработван от студиото Quantic Dream, същото такова седящо зад PS3 еклузивите Heavy Rain и Beyond: Two Souls. И ако някога сте играли въпросните две игри, ще се почувствате хайпнати да узнаете за следващия им проект, а именно – Detroit, еклузив единствено и само за PS4.

Официален трейлър :

Предисторията на проекта може да намерим в едно техническо демо за PS3, показано ни още през 2012 година, когато беше озаглавено просто Kara и имаше за цел, или поне така смятахме, да ни покаже, на какво е способно студиото. Видеото може да намерите тук.

Detroit ще ни покаже един алтернативен Sci-Fi свят, в който андроидите, се движат, изглеждат и дори чувстват, като нас. Главния протагонист е споменатата Kara и нейната история ще започне, след излизането и от завода, където е построена.

Играта изглежда страхотно, едва обявена, все още си няма официална дата. Вероятно може да очакваме скоро още информация за нея.

До тогава, ето малко скринове :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com