Cuphead с нова дата на DLC пакета си (отложен) и сериал по NetFlix

Две новини за Cuphead, първата е тъжна такава, беше обявена още в началото на месеца – дългоочаквания DLC пакет Delicious Last Course е отложен за 2020-та година. Това надали ще е изненада, основната игра беше чакана няколко години и претърпя няколко поредни отлагания. Историята се повтаря, за щастие чакането няма да е чак толкова дълго. И за да преглътнем по лесно споменатото, ни е подготвено страхотно трейлърче :

 

 

Втората новина е далеч по приятно – от Netflix готвят анимиран сериал със сътрудничеството на King Features Syndicate, озаглавен The Cuphead Show!. Мотивите и историята ще бъдат близки до оригиналната игра, ще проследим по нататъшните приключения на Cuphead и Mugman в Inkwell Isles (Мастилените острови). Проекта все още е в ранен стадий и няма прикачен актьорски (озвучаващ) състав към него.

След изиграването на основната игра, франчайза със сигурност заема челно място в моите интереси и с огромно удоволствие чакам да изиграя DLC пакета и след горното – и развитието на сериала.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com