Crash Bandicoot N. Sane Trilogy с безплатно DLC и допълнителен ъпдейт

Днес Crash Bandicoot N. Sane Trilogy получава чакания от няколко седмици безплатен DLC покет – Future Tense, придружен с нов ъпдейт. Макар да не е първото допълнение, за предшественика му може да прочетете тук, включва първото ново ниво за поредицата, от 20 години на сам.

 

Стартово трейлърче :

 

 

Дизайна се е придържал стриктно до оригинала и познатата атмосфера е запазена. За шаблон е ползвано нивото „The Waterfall“, като има много напомнящи за него елементи, с голямата разлика, че джунглата е заменена с градска среда и големи небостъргачи. Изглежда страхотно, изпълнено с доста скрити места и проходи, прибавяйки към това, факта, че е абсолютно безплатно, е един чудесен повод, да се завърнем към играта.

 

Допълнителния ъпдейт от своя страна доставя две приятни функционални нововъведения – оптимизира зареждането на игрите, като ползва нова технология с наименование „Nitro loading technology“, която в общи линии зарежда повечето текстури предварително и пази тези, които се ползват често в паметта. Резултата, трябва да е почти мигновено зареждане. И добавя HDR, за всички модели – PS4, PS4 Slim и PS4 Pro.

 

От днес ъпдейта и DLC пакета са свободни за сваляне.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com