Official Call of Duty : WWII Nazi Zombies представящ трейлър

От Activision използваха фестивала San Diego Comic Con, за да покажат на света зомби мода на Call of Duty: WWII, озаглавен – Nazi Zombies. И аз съм изключително хайпнат и изненадан от подготвеното. В абсолютен контраст с предходните части, които разчитат на леко шеговита и несериозна атмосфера, Nazi Zombie поеме по точно обратния път и във видеото може да видим нещо сериозно и много мрачно. Достойно за един хорор фен :

 

 

Малко за кампанията : Като част от международен екип, занимаващ се с издирване на откраднати от нацистите предмети на изкуството, се озоваваме в центъра на окултен ритуал, имащ за цел да изгради цяла армия от немъртви и непобедими войници. Всичко се случва в изолирано от света селце, в германската провинция Бавария. 

 

Както традицията повелява, актьорския състав включва известни и обичани имена от света на Холивуд, предвождани от големия Ving Rhames (Pulp FictionDawn of the DeadMission: Impossible и други), както и от David Tennant (Doctor Who), Elodie Yung (DaredevilGods of Egypt ), Katheryn Winnick (VikingsThe Dark Tower) и Udo Kier (BladeMelancholia).

 

Мода ще бъде част от Official Call of Duty : WWII и идва на 3-ти Ноември.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com