Everybody’s Gone To The Rapture предвожда безплатните PS Plus игри за Ноември

В списъка с PS Plus игрите за Ноември месец преобладават инди такива, всъщност единствената игра, която не е инди такава, е Dirt 3 за PS3. Но това да не ви разочарова, за PS4 е предвидено заглавието Everybody’s Gone To The Rapture – една страхотна приключенска игра, изпълнена с интересна история и доста мистерия. Към играта имам голям интерес още от както видях първия геймплей през 2015-та година и вероятно сега е момента да и обърна внимание. Пълен списък :

 

Игри за PlayStation 4 :

 

Игри за PlayStation 3 :

 

Игри за PS Vita :

Written by: gataka

3 коментара Added

Join Discussion
  1. Simonsez 28.10.2016 | Отговор
    Ако в момента нямаш платен ps plus ,няма как да играеш свалените free игри.Като го платиш автоматично стават свободни за игра .Това е уловката на пс плюс ,трябва да е активен за да ползваш бонусите от него :)
  2. Biser 28.10.2016 | Отговор
    Гатаче имам един въпрос.Защо са ми заключени повечето безплатни игри теглени от Ps+ в момента не съм си платил Ps+ това има ли значение?Наистина безплатни ли са защото ми пише да влезна в PS store и да си я купя?Не всички са заключени но повечето пускам си ps+когато има интересни игри а когато няма не го пускам защото повечето безплатни не са ми интересни.Да не е заради някой ъпдейт от последните които пускаха?

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]