Lord of The Fallen и Prince of Persia между безплатните PS Plus игри за месец Септември

От Sony обявиха безплатните игри за абонатите на PS Plus през месец Септември.  За малко разнообразие, този месец ще имаме почивка от обичайните инди игри и силно се надявам това да стане тенденция. За PS4 са подготвени 3 игри, две от които биха зарадвали всеки геймър, особено ако не ги е играл – AAA заглавието от 2014-та – Lords of the Fallen и популярната инди игричка Journey. Собствениците на PS3 също ще останат доволни, подготвени са 2 култови заглавия – Prince of Persia The Forgotten Sands и Datura (от разработчиците на God Of War). Пълен списък :

 

PlayStation 4 :

 

PlaySation 3 :

 

PlayStation Vita :

 

Официален трейлър :

 

Sony увеличи цената на PS Plus, за щастие само зад океана, или поне за сега. Предполага се, че се прави за да се повиши качеството на услугата и подредбата на игрите за месец Септември може да е резултат точно на това. Едно нещо обаче липсва и това е опция за обратна съвместимост. Почти всеки месец игрите за PS3 са на ниво и включват страхотни AAA заглавия и дори ексклузиви, жалко е , че след като сме минали на PS4, нямаме възможност да ги играем.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com