Безплатните PS Plus и Xbox Live игри за месец Авгус

Обявени са списъците с безплатни игри за абонатите на PlayStation Plus и Xbox Live. Всъщност, този за Xbox Live циркулира от няколко дни, но чак сега намирам време да го опиша.

 

Разглеждайки специализираните форуми и сайтове,тенденцията продължава и отново отзвука от PlayStation 4 игрите е крайни негативен. Въпреки това, на мен лично Rebel Galaxy ми изглежда приятна игра, на която човек спокойно може да загуби няколко часа време. Собствениците на PS3 могат да се порадват на безплатно копие на страхотното заглавие Yakuza 5. Пълен списък :

 

PlayStation Plus :

PlayStation 4 :

PlayStation 3

PlayStation Vita :

 

Официален трейлър :

 

 

В пълен контраст от по горното, Xbox Live безплатните игри изгряват и вероятно само може да хайпнат Xbox ONE собствениците.Трябва да припомня, че Xbox ONE има обратна съвместимост и всяка една Xbox 360 игра, от списъка, може да се играе на нея :

 

Xbox live :

Xbox ONE :

  • Warriors Orochi 3 Ultimate  – свободна за сваляне от 1-ви до 31-ви Август
  • WWE 2K16 – свободна за сваляне от 16-ти Август до 15-ти Септември

 

Xbox 360 / Xbox ONE :

 

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. И за двете конзоли безплатните игри са доста зле. Щом е без пари пускат талаша, аз с всеки изминал ден се убеждавам, че 90% от хората са пълни измекяри! За съжаление готини пичове не останаха….

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com