Безплатните игри за абонатите на PlayStation Plus и Xbox ONE за Януари месец

Декември месец изтича, заедно с него и календарната 2016-та година. Двете конкурентни компании са подготвили традиционните списъци с безплатни игри за абонатите на PlayStation Network и Xbox Live, с които ще започнем новия Януари месец и респективно – новата календарна 2017-та година.

От Sony бетонират традицията и отново ни предлагат само инди игри. На мен лично игрите ми допадат и съм изключително доволен от ремастър версията на Day of the Tentacle, но разглеждайки по специализираните форуми и блогове – по голямата част от потребителите не мислят като мен. Отзвука отново е доста негативен. Принципа е простичък, игрите са безплатни, на някой може да им харесват, на някой не, и никой нямаше да се оплаква, ако не беше пълния контраст на конкурентната услуга и игрите за Xbox ONE. Ако сте собственик на последното, ще останете много доволни, защото за пореден месец от Microsoft добре са се погрижили. Пълен списък :

 

За абонатите на PlayStation PLUS :

 

PlayStation 4 :

 

PlayStation 3:

 

PlayStation Vita :

 

Официален трейлър :

 

 

Xbox Live :

 

Xbox ONE :

 

Xbox 360 и Xbox ONE (обратна съвместимост) :

  • The Cave – от 1-ви до 15-ти Януари
  • Rayman Origins – от 16-ти до 31-ви Януари

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

6 Comments Added

Join Discussion
    • gataka 06.01.2017 | Отговор

      Много ми е натоварено, почти всеки ден работя по 16 часа. Нямам време за себе си, като ли да разгледам какво се случва на сцената.

  1. RAZIEL 05.01.2017 | Отговор

    Какви по добри игри?Винаги дават по лошо безплатни игри.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com