Abandoned – нов хорър сървайвъл шутър за PlayStation 5

От Sony и холандското студио Blue Box Game представиха на света Abandoned – сървайвъл хорор шутър и ексклузив за PlayStation 5. Акцента е поставен върху силно изразени синематик сегменти и висока реалистичност – използваният енджин има за цел, да оползотвори възможно най-много от конзолата и да ни представи красива и максимално реална заобикаляща среда и детайли.  Новината е придружена с кратко тизърче :

 

 

За геймплея : не е стандартен шутър – разчита на обмислени движения, малко патрони и много напрежение. Нашият персонаж ще се влияе силно от условията, в които се намира – ако е тичал и чувства умора, прецизността в стрелбата му ще бъде нарушена. Същото важи и ако е силно уплашен. Възможностите на DualSens контролера ще засилват усещането за реалистичност и насочена вибрация ще реагира на някой действия, а използването на пистолета ще се отразява на адаптивните тригъри.

 

За историята : ще се превъплътим в кожата на Jason Longfield, клет човечец, който се буди в непозната и мрачна гориста местност, без спомена как е попаднал там. С времето ще разплитаме загадката, силно свързана с паранормални събития и бавно но славно, ще разберем, в какво сме се забъркали. 

 

Игричката изглежда обещаваща и като фен на хорор жанра, със сигурност ще проследя развитието ѝ.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com