5 години PlayStation Plus

Днес се навършват точно 5 години от излизането на платената услуга PlayStation Plus. Оналйн услугата дава допълнителни привилегии на абонатите си – намалени цени в PlayStation Store, достъп до оналайн мултиплеър за PlayStation 4 и най-важното – по няколко безплатни игри за PS4, PS3 и PS Vita всеки месец. Ако има човек, който е с услугата от самото начало и е заявил игрите за всички платформи, колекцията му днес би наброявала точно 350 заглавия.

За най-редовните си абонати, от Sony, ще изпратят специален „лимитиран“ подарък по имейл. Не е известно какво би представлявал, това за момента се пази в тайна, но се предполага да е дигитална или можеби безплатен месец, или и двете.

Времето ще покаже, а до тогава, проверявайте електронната си поща :).

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 29.06.2015 | Отговор

    Тоя, колко ли пари е пръснал по конзоли, игри, аксесоари и т.н.Сигурно цял музей може да впретне с бахатериите си.Надали е българин 😀

    • Spewn! 30.06.2015 | Отговор

      Ако играеш основно онлайн не виждам какъв е проблема да даваш по 8 лева на месец за плюс абонамент. Аз рядко си го подновявам, защото в онлайна повече се дразня, отколкото да се разтоварвам.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com