3D Анимационен филм по ексклузивната игра за PS2/PS3 Ratchet And Clank

Навярно всеки притежател на PlayStation, било то PS2, PS3, PSP или PlayStation Vita е играл, или поне е чувал за играта Ratchet And Clank. Поредица създадена единствено и само за PlayStation, от компанията Insomniac и радваща се на голям успех вече 10 години.

 

Вчера беше обявено официално първия пълнометражен филм по играта.  Blockade Entertainment и Rainmaker Entertainment са компаниите избрани за изработване на продукцията, докато Insomniac ще наблюдава и конролира процеса. Самия T.J. Fixman, автор на историята на всички излезли до сега части по поредицата, ще пише сценария.

 

Филма ще продължава историята на играта, ще използва същите персонажи без промяна. На кратко ще бъде продължение на поредицата.

 

Филма се очаква да излезе през 2015 година.

 

Вече е подготвен и първия тийзър :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com