20 минути геймплей кадри от Ratchet & Clank

Ratchet & Clank вече се подава зад ъгъла, до излизането на PS4 еклузива остават по малко от 48 часа и за всички, които нямат търпение, от Insomniac са подготвили видео с цели 20 минути геймплей кадри. За добро или за лошо, видеото съдържа коментари, аз винаги предпочитам споменатите да го няма, но вероятно съдържа интересна информация и има какво ново да се научи. Играта изглежда страхотно, запазила е чара и атмосферата от предишните части. Като цяло, Ratchet & Clank никога не са изглеждали по добре :

Световната премиера на играта е на на 12-ти Април (след два дни), в България вероятно ще се появи по късно. А на 29-ти Април по родните кина ще се завърти и очаквания вече няколко години пълнометражен филм :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com