Филм по поредицата Assassin’s Creed

Често, когато става дума за филм по игра, бюджета е нисък, актьорите не са най-любимите на публиката и сюжета е закърпен с бели конци, и единственото, което привлича във филма , е заглавието. За щастие случая с филма по поредицата Assassin’s Creed обещава да е различен. Лентата е официално обявана и работа по нея е започнала. Филма ще бъде продуциран от компаниите  20th Century Fox и New Regency и в главната роля ще бъде не безисвестния Michael Fassbender (300, Inglourious Basterds, X-Men: First Class, Prometheus и много други) с обещанието за достоен бюджет.

 

Примерен филмов плакат, направен от фенове :

assassin-s-creed-movie-fate-uncertain-a-stunning-fan-made-poster

 

Филма ще бъде продуциран със съдействието на Ubisoft, компанията има централизиран отдел, който се грижи за времевата линия на всички части по поредицата, следи за съответствие и логика в историята, за адекватно обвързване на различните сегменти. Директора , на филма, ще има своята свобода да покаже своето виждане, но вероятно то ще трябва да бъде синхронизирано със споменатия отдел.

 

Ubisoft са доста амбицирани в направата на филми по популярните си поредици, освен филм по Assassin’s Creed се готвят още : Far Cry, Watch Dogs, Splinter Cell, Ghost Recon и Rabbids.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com