Филмови адаптации по The Last of US и Uncharted

За тези два филма се говори от известно време. Много от информацията за тях не е потвърдена, има много слухове, но има и един неоспорим факт – по тях вече се работи.

 

За филм по поредицата Uncharted се говори още 2009 година, проекта е в стадиий на разработване вече 6 години. За директор е обявен Seth Gordon,  сценария е дело на  Mark Boal. В даден етап David O. Russell беше поел директорското място, но по късно се одтегли, заради различията със Sony, свързани с историята на филма.

За съжаление не е изестно нито едно име от актъорския състав. Преди около две години в ролята на Drake беше обявен Mark Wahlberg, но поради неясна причина и неговото участие е оттеглено. Най-сряганото име, поне от феновете, за ролята е на еактъора от сериалите Firefly и Castle – Nathan Fillion. Това желание на феновете е коментирано в редица специализирани форуми и блогове., но надали големите студиа ще се съобразят с него.

 

uncharted-movie-poster

 

По план снимането на филма трябва да е започнало в началото на годината, но такова потвърждение още няма. Официалната дата за излизане на филма е  10-ти Юни 2016 година.

 

За съжаление филмовата адапация на The Last of Us е в много ранен стадии. Сценария се очаква да бъде написан от  Neil Druckmann, същия директор отговорен за историята на Uncharted поредицата и The Last of US. Няма официлна дата или ориентировачни срокове. Името на актрисата от Game of Thrones Maisie Williams е спрягано за ролята на Ellie.

 

Феновете и тук имат своя избор, но той е малко вероятен – в ролята на Joel актьора от „Игра на Тронове“ Nikolaj Coster-Waldau и в ролята на Elliе Ellen Page. Приликата на актьорите с персонажите е забележителна :

 

the_last_of_us_fan_made_movie_poster_by_zvunche-d6bdgxe

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com