Тест алфа версията на Xbox Game Pass – видео

Имах възможността да пробвам и разгледам алфа версията на новата услуга за Xbox ONE – Xbox Game Pass (повече може да прочетете тук). На кратко, финалната версия се очаква  тази пролет, ще струва 10 долара на месец и дава неограничен достъп до 100 Xbox One и Xbox 360 заглавия. Макар обявена преди броени дни, вече има тестова версия, която е достъпна за потребителите в Xbox One Preview програма. Имайки достъп до въпросното, реших да запиша едно видео и да покажа нагледно какво представлява, Enjoy : 

 

 

Това е първото видео, което изобщо правя и качвам, имам намерение за вбъдеще да има и други, може да ги намерите в youtube канала ми : gataka

 

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
 1. Alabala 09.03.2017 | Отговор

  Имал съм и PS4 и Xbox ONE. Истината е, че в момента използвам PS4 само и единствено заради удобството да се разплащам в стора с БЪЛГАРСКА карта. Докато бях притежател на Xbox-a, гимнастиките с купуването на предплатени карти, невъзможността за заплащане на абонамента и като цяло отказа на Microsoft да окажат каквото и да е съдействие за клиент от България, тъй като Gold услугата „не се поддържа“ за нашата страна ми бяха крайно неприятни. Въпреки това, за мен XBOX ONE е по-функционалната конзола и Microsoft e по-клиентски ориентираната компания. Обратната съвместимост беше нещото, с което ме грабнаха да премина на XBONE. Контролера е в пъти по-удобен от този на PS4. Игрите, които предоставят за абонатите на GOLD всъщност имат някаква стойност, за разлика от тези за PS4. Ако един ден всички функционалности на конзолата станат налични за България и мога да я ползвам без да имам чувството, че извършвам нещо нередно, отново ще закупя XBOX ONE. До тогава продължавам да съм собственик на PS4 и да мрънкам по форумите, че PS+ игрите не стават за нищо.

 2. Митко 07.03.2017 | Отговор

  Да и аз съм съгласен че M$ почват да раздвижват нещата с подобно услуги/хрумвания. Но въпреки това експлозивни заглавия които няма за XBOX платформата са много 🙁 Като се почне от Bloodborne, мине се през Nioh и сега топла-топлата Horizon Zero Dawn. Ако наистина излизаха и тези заглавия (може и след време) и за XBOX щеше да е повече от яко и наистина добра причина да се вземе Scorpio 🙂

 3. Sub-Zero 06.03.2017 | Отговор

  Май вече ще сменям PS 4 с Xbox, но първо да излезе Scorpio ще почакам. Обратна съвместимост, безплатни игри като хората, а не такива дето мога да ги играя от браузъра на компа, мисля, че дори мога да си ползвам контолерите от Xbox360, а сега и тази опция. Жалко само, че няма регион България в менюто. Гатака дай съвет как би постъпил?

  • gataka 07.03.2017 | Отговор

   Аз имам и двете. Но със сигурност предпочитам PS4, заради ексклузивите.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com