Спомени от LET’S PLAY at Aniventure 2016 – Official Aftermovie

Aniventure 2016 вероятно е най-голямото по рода си събитие, за първи път се докоснах до нещо толкова професионално, изпипано и най-важното – направено в България. От евента измина почти месец, но си струва да си спомним за него, аз останах с изключително позитивни спомени, впечатлен съм от организацията и грандиозните размери, които придоби. Не мога да го сравня с нищо, правено до сега, но за да го измеря, мога да вметна бройката от 10 000 посетеля за два дни.

Ако не сте имали възможността да го посетите, пичовете от GPlayTV са подготвили едно страхотно видео, от което може да придобиете представа за всичко случило се на евента. Клипа е уловил неповторимата атмосфера на Aniventure 2016, Enjoy :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com