Слухове за първия в света PS4 JailBreak

Информацията е от преди час, за момента е отразена само в сайта ps3news.com. Програмист с инициали Hisham Baig (познат и като hishamage)  е разпространил клип и снимки, показващи дебъг настройки на PS4. Твърди се, че това е първия CFW за PS4. Фирмуера и/или метода не е разпространен, но навярно ще е и безполезен за обикновения потребител. Фирмуера би имал някаква стойност само за програмистите и разработчиците, да го доразвият.

Цитат от автора :

[su_quote cite=“Hisham Baig“]JAILBROK-НАТ PS4 НА 1.75 ФИРМУЕР!  ЗАВЪРШЕН! НЕ ПИТАЙТЕ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ, ТАКОВА НЯМА ДА ИМА![/su_quote]

Клипа :

 

Също така програмиста е разпространил снимков материал, в facebook профила си, но по неизвестни причини в момента профила не е достъпен. На снимките трябва да се вижда Package Installer и някой дебъг настройки (те са видни и на клипа).

Никой не може да потвърди, дали такъв фирмуер наистина съществува, но със сигурност клипа изглежда реален.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Митко 12.09.2014 | Отговор

    Това е лъжа защото това видео го има още преди той да го е побликувал.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com