Представяне на Robinson: The Journey – нов ексклузив за PS4 и VR от Crytek

За Robinson: The Journey се чу още през Юни месец, но не бяха обявени поддържаните платформи. Новата информация идва от вчерашната пресконференция на Sony и може да се досетим, че ще е еклузив само и единствено за PS4.

Играта изглежда страхотно, изградена изцяло с CryEngine, графиката е зашеметяваща и специалното в нея е поддръжката на PlayStation VR – устройството за виртуална среда.

Официален трейлър :

Ще се впуснем в един нов свят, вероятно в далечното бъдеще и на далечна неизследвана планета, която е обитавана от праисторически същества, познати на човечеството, като динозаври. Изглежда страхотно и възможността този фантастичен свят да бъде изследван с устройство за виртуална среда буди нечовешко любопитство в мен.

VR устройствата – това на Sony, и всички останали PC еквиваленти, се очакват идващата година, и колкото по близко идва този момент, толкова повече игри и проекти се включват в надпреварата и всичко е изключително интригуващo.

Играта си няма официална дата на излизане, но може да се надяваме , че ще догодина с премиерата на PlayStation VR.

22331642288_58b02ecc39_o

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com