Официален списък на всичко безплатно за PS4 в PS Store

Слкед купонясването по случай новата година ни се полагат няколко почивни дни. И имайки на предвид, че днес падна първия сняг и следващите дни ще са най-благоприятни за отдих и почивка на спокойствие в къщи, какво по подходящо да поиграем на конзолата си. Ако не сте приготвили нови игри, от Sony са се погрижили да ви запълнят времето с доста пълен списъйк, на всичко безплатно за PS4, достъпно в PlayStation Store. Списъка включва както демо игри, така и цели безплатни такива :

Пълни игри :

   

  

  

  

  

  

 

Демо версии :

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Мога да добавя : Game of Thrones Episode 1: Iron From Ice и Tales from the Borderlands : The Vault of the Traveler, и двете абсолютно безплатни, както Metro 2033 Redux и Metro: Last Light Redux, които могат да се изиграят безплатно до 1/3 от геймплея.

 

Списъка включва няколко жестоки, цели, игри, които по нищо не отстъпват на заплатените такива и може да загубите дни, дори месеци време в игра. Моя избор и вниманието ми е привлечено към безплатната версия на Pes 2016, една от най-популярните безплатни mmo игри – World of Tank и не на последно място пуцалките Warframe и Blacklight Retribution. Игри с които със сигурност няма да скучаете.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com