Нов модел PlayStation 4 на хоризонта

Информацията идва от документи публикувани в US Federal Communications Commission (FCC). Новия модел вероятно няма да се различава визуално, но ще бъде по лек и с по ниска консумация на енергия.

Извадка от документите :
New PS4-650-80

Конзолата ще има два варианта – с 500GB и 1 TB хард диск. Ще бъде с 300 грама по лека и захранването и ще бъде едва 230 W !, което е изключително икономично.

Конзолата вероятно по нищо няма да се различава по външен вид и функционалност от досегашните модели PS4.Предполагат се, че има два варианта, довели до промените – оптимизация на дизайна – по малък APU с по иска консумация, по малко греене и по лесно охлаждане или просто оптимизация на дизайна на захранващия блок, с цел по ниски производствени разходи.

Много е вероятно новия модел да се подготвя за зимните празници и да излезе с по ниска цена, или поне намаляване на цената, на модела с по малкия хард.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com