Нови слухове за хакването на PS4

Днес хакер с инициали F41243 M3n обяви, че е намерил начин да инсталира pkg пакети на PS4. Най-вероятно, както всички други слухове до момента, и този е фалшив, но надеждата умира последна :).

Цитат от автора :

[su_quote cite=“F41243 M3n“]Здравейте, искам да кажа, че Аз намерих бъг в PS4 системата, който позволява инсталацията на Package файлове в системата. Скоро ще разпространя туториал.

Благодаря.

Ето видео демонстрация.[/su_quote]

 

Видеото показваPSN играта Dead Nation Apocalypse Edition инсталирана на PS4 конзола, без да е закупена от PSN. Истинността  на видеото няма как да се потвърди, дали този метод наистина съществува, оставада се изчака дали въпросния хакер, наистина ще разпространи туториал за метода си.

Дори това да е реалност и PKG файлове да могат да се инсталират, това няма да ги прави работещи и ще е нужна много повече работа, те да могат да заработят.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Поне има бързо развитие 🙂 Надяваме се за рожденият ден на PS4 да има и др. изненади 😀

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com