Е3 2018 : The Last of Us Part II с 11 минути геймплей видео

На отминалата тази сутрин пресконференция, от Sony най-сетне ни показаха така желаните и чакани геймплей кадри от The Last of US : Part II. Играта изглежда жестоко, графичното надмощие над предшественика си личи и трябва да си призная, че приличаше повече на CGI видео, от колкото на реален геймплей и го казвам в добрия смисъл :

 

 

От началото до края заобикалящата среда радват окото, всичко е изключително красиво и детайлно, може да забележим подробности, за които до сега не сме се замисляли – част от събраните ресурси са видими в раничката на Elli, всеки удър има конкретика и остава следи и нараняване, точно там, където е изпълнен. Личи си, че противниците имат различен характер  – уникални един от друг (или поне, в сегмента, който ни беше показан), лицевите им изражения, маниерите им, начина по който подхождат в дадената ситуация са уникални и допринасят за реалистичността, в която ни потапя играта.

 

За съжаление от историята не се разбира много. От всичко показано до тук, може да приемем, че ще играем само с Ellie. Тя е вече на 19 години и идва въпроса, какво се е случило в дупката между първата и втората част. За съжаление от Naughty Dog оставят това в тайна, както и … официалната дата на излизане.

 

След последното казано, пускам една сълза и чакането продължава. Аз съм изключително хайпна и нямам търпение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg