Видео ревю, тестване и дори разглабяне на DualShock 4 контролер

Оказва се, че DualShock 4 контролер може да се купи по магазините, изглежда в САЩ се продават … в повечето магазини, почти месец преди излизането на PlayStation 4. Има доста виде ревюта, разопоковане и вече дори разглабяне. Днес потребител на сайта TortugaCove разпространи снимки от разглабянето на DualShock 4 контролер :

duashock pic1duashock pic2duashock pic3duashock pic4duashock pic5duashock pic6

Контролера е съвместим с PS3, макар не всички игри да имат съвместимост със него. Както от Sony oбещаха, контролера е съвместим с персонален компютър, разпознава се като джойстик директно, без нуждата от драйвери :

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Xakepa 05.11.2013 | Отговор

    Интересно ми е на кой ли ще му се наложи да свързва джойстика с PC?! 🙂

    • Grimeggz 05.11.2013 | Отговор

      Има много игри които имат опции за управление с контролер.А и днешно време масово започнаха да се правят rip-off версии на PSX/Xbox за PC (примерно новоизлязлата за PC Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst направо си плаче за контролер),така че тепърва ще започнат да стават все по-полезни за тези които искат да разцъкат някоя игра на компа,но им е по удобно с контролер.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com